Rreth Nesh

Me17vite përpjekjesh të përkushtuara, Zhongcheng është rritur në një prodhues të specializuar të pajisjeve ndriçuese me sasi të mëdha xhiro eksporti.Zhongcheng ka zbatuar një sistem të rreptë QC dhe ka marrëISO9001, CE dhe ULcertifikatat.

Ne ofrojmeOEM & ODMshërbim për të gjithë blerësit, dhe produktet janë kryesisht për eksport, të cilat janë shitur në 36 vende dhe rajone të botës.Ne jemi të specializuar në dizajne të personalizuara për t'iu përshtatur kërkesave tuaja të sakta dhe ne ofrojmë një gamë të madhe të modeleve ekzistuese të ndriçimit duke përfshirë stilet moderne, industriale, bashkëkohore, tradicionale, etj.