За нас

Со17години посветени напори, Zhongcheng прерасна во специјализиран производител на тела за светилки со големи количини на извозен промет.Zhongcheng има имплементирано строг QC систем и има добиеноISO9001, CE и ULсертификати.

Ние нудимеOEM и ODMуслуга за сите купувачи, а производите се главно за извоз, кои се продадени во над 36 земји и региони во светот.Ние сме специјализирани за приспособени дизајни за да одговараат на вашите точни барања и нудиме огромен асортиман на постоечки дизајни на осветлување, вклучувајќи модерни, индустриски, современи, традиционални стилови итн.

Подинамичен

Со подобрувањето на животниот стандард, луѓето имаат поголеми барања за деталите и квалитетот на животот.„Извонредниот живот“ и „квалитетниот живот“ привлекоа големо внимание и станаа начин на живот што луѓето генерално го следат.Луѓето веќе не се задоволни со ...

Светилките се мајстори за создавање домашна атмосфера.Светилките со различни форми, бои, материјали и големини можат да создадат различен стил на собата, или едноставна и стилска или луксузна атмосфера.Во изборот на производи за осветлување, бакарните светилки, како благородниците во светилката, се фаворизирани од ...

Трите неутрални бои црна, бела и сива можат да ја усогласат и ублажат бојата, па затоа се нарекуваат класични и безвременски бои.Покрај главните бои на црна, бела и сива, неутралните бои, обичните златни, сребрени и месинг, овие бои измешани со сива, припаѓаат на овој систем.На ...