. China Round Led Luxury Decorative Glisten Kuningan Ceiling Lamp Produsen lan Suppliers |Kuningan

Round Led Luxury Dekoratif Glisten Kuningan Ceiling Lamp

Katrangan singkat:

Round Led Luxury Dekoratif Glisten Kuningan Ceiling Lamp


Detail Produk

Tag produk

Item NO. MM Harga FOB Ningbo bohlam Katrangan
XT5133-40 400*40 $33.5 16W 3 werna dimming Kuningan + akrilik
XT5133-50 500*40 $48.0 24W 3 werna dimming Kuningan + akrilik

Paket

Kotak karton + busa 35 * 35 * 10
Kotak karton + busa 45 * 45 * 10

Katrangan

XT5133-40: Lampu Langit-langit Led 27W Desain Modern Dekorasi Rumah Dimmable Cerdas Lampu Langit-langit Kuningan Dengan Remote Control
XT5133-50: Lampu Langit-langit Led 36W Desain Modern Dekorasi Rumah Dimmable Cerdas Lampu Langit-langit Kuningan Dengan Remote Control

lampu langit-langit kuningan (1)
Lampu langit-langit kuningan (12)
Lampu langit-langit kuningan (17)
Lampu langit-langit kuningan (16)

Babagan pabrik kita

·Madeg ing taun 2005, NINGBO ZHONGCHENG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD dumunung ing kutha Ningbo Provinsi Zhejiang.karo17taun darmabakti efforts , Zhongcheng wis thukul dadi Produsèn specialized saka peralatan luminaire karo jumlah gedhe saka turnover ekspor.

·Kita wis liwat100karyawan, angka dodolan taunan sing ngluwihi USD15 yutalan saiki ngekspor95%produksi kita ing saindenging jagad.

·We offerOEM & ODMlayanan kanggo kabeh panuku, lan produk utamané kanggo ngekspor, kang wis didol liwat36negara lan wilayah ing donya.Kita duwe spesialisasi ing desain khusus sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan nawakake macem-macem desain lampu sing ana kalebu modern, industri, kontemporer, gaya tradisional, lsp. Kepuasan sampeyan minangka prioritas utama.Yen sampeyan kasengsem ing samubarang produk kita utawa pengin ngrembug pesenan adat, please aran gratis kanggo hubungi kita.We are looking nerusake kanggo mbentuk hubungan bisnis sukses karo klien anyar ing saindhenging donya ing mangsa cedhak.

006a82d3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita