. China Round Led Kuningan Aisle Light 70199R Produsen lan Supplier |Kuningan

Lampu Lorong Kuningan Led Bulat 70199R

Katrangan singkat:

Lampu Lorong Kuningan Led Bulat


Detail Produk

Tag produk

Item NO. MM Harga FOB Ningbo bohlam Katrangan
70199R φ180*H220 $11.9 G9 Kuningan + Kaca Kristal

Paket

Kotak karton + busa

Katrangan

Lampu langit-langit ruang tamu njero ruangan modern

Restoran taman outdoor dipimpin lampu gantung gantung

Kuningan bola bola lampu lampu Emas Mewah Led Lampu K9 ​​Kristal Chandelier & Lampu Pendant

70199 (

70199 (8)

 

 

 

Babagan pabrik kita

·karo17taun darmabakti efforts , Zhongcheng wis thukul dadi Produsèn specialized saka peralatan luminaire karo jumlah gedhe saka turnover ekspor.

·Zhongcheng wis ngetrapake sistem QC sing ketat lan wis entukISO9001, CE, UL sertifikat.

·Kita wis liwat100karyawan, angka dodolan taunan sing ngluwihi USD15 yutalan saiki ngekspor95%produksi kita ing saindenging jagad.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita