Lampu kuningan, gampang nggawe rasa ruang omah sing dhuwur

Telung warna netral ireng, putih lan abu-abu bisa nyelarasake lan nyuda warna, saengga diarani warna klasik lan langgeng.
Saliyane warna utama ireng, putih lan abu-abu, werna netral, emas umum, salaka, lan kuningan, werna iki dicampur karo werna abu-abu, kalebu sistem iki.Maneka warna tekstur, tekstur lan pola obyek warna netral dhewe bisa dicampur kanthi sewenang-wenang lan dicocogake karo macem-macem gaya lan atmosfer omah, narik kawigaten wong sing ora kaetung.
Werna kuningan lan warna metalik jenuh sing sithik ndadekake warna sing cocog banget nalika mlebu ing jagad asal.Tembaga gampang dicedhaki, lembut lan tentrem, netralake kasugihan emas lan perak sing apik lan kesederhanaan baja sing padhet.Tekstur metalik sing gemerlap saka lampu kuningan sing digawe saka tembaga nambahake kemewahan lan keanggunan tanpa wates ing papan kasebut.Sajrone proses dekorasi, dekorasi produk kuningan nambah gaya retro sing elegan kanggo kadhemen.


Wektu kirim: Aug-22-2020