. China Luxury Decorative Kuningan Clean Conchoid Kaca Chandelier Produsen lan Supplier |Kuningan

Lampu Gantung Kaca Conchoid Dekoratif Mewah Kuningan

Katrangan singkat:

Lampu gantung kuningan gaya Perancis klasik saka liontin tembaga karo lampu gantung tembaga kristal K9


Detail Produk

Tag produk

Item NO. MM Harga FOB Ningbo bohlam Katrangan
BC1471-6 600*600 $98.4 E14*6 Kuningan + Kaca Kristal
BC1471-12 800*730 $136.8 E14*12 Kuningan + Kaca Kristal

Paket

1. kita nyediakake karton kertas profesional lan standar kanggo klien, lan kanggo iku pecah kaya kristal lan kaca tingal, kita bakal nyedhiyani MDF crates kanggo keamanan pindho, kang bakal luwih nggawe manawa barang bakal aman lan muni ing tangan klien.

2. Kanggo kothak abot, kita bakal nggunakake mesin garpu tinimbang tangan manungsa, amarga iki luwih aman lan luwih efisien loading solusi.

Katrangan

BC1471-6: 6 kepala lampu gantung kuningan antik gaya Perancis klasik liontin tembaga dengan lampu gantung tembaga kristal K9

BC1471-12: 12 kepala lampu gantung kuningan antik gaya Perancis klasik liontin tembaga dengan lampu gantung tembaga kristal K9

1417 (7)
1417 (13)
1417 (16)
1417 (1)
1417 (19)
1417 (17)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita