. China Indoor Floor Task Lamp Warna Kuningan LED Home Dekorasi Emas Besi Modern Lampu Lantai Produsen lan Supplier |Kuningan

Lampu Kerja Lantai Dalam Ruangan Warna Kuningan LED Dekorasi Ngarep Emas Besi Lampu Lantai Modern

Katrangan singkat:

Lampu Kerja Lantai Dalam Ruangan Warna Kuningan LED Dekorasi Ngarep Emas Besi Lampu Lantai Modern


Detail Produk

Tag produk

No. artikel: L2078

MM:φ45*H150

Rega FOB Ningbo: $87.95

Lampu: E27

Deskripsi : Kuningan + Kaca

Paket

Kotak karton + busa

Katrangan

Desain lampu lantai tradisional klasik saka merek 360 Lighting.

Pilihan sing elegan kanggo lampu ruang tamu lan liya-liyane.

Disikat kuningan antik finish base lan pole.

konstruksi logam;kaca, bayangan profil tapered.

L2078 (1)

 

Babagan pabrik kita

·karo17taun darmabakti efforts , Zhongcheng wis thukul dadi Produsèn specialized saka peralatan luminaire karo jumlah gedhe saka turnover ekspor.

·Zhongcheng wis ngetrapake sistem QC sing ketat lan wis entukISO9001, CE, UL sertifikat.

·Kita wis liwat100karyawan, angka dodolan taunan sing ngluwihi USD15 yutalan saiki ngekspor95%produksi kita ing saindenging jagad.

f1dd75b6


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk