. China Crystal Chandelier kanggo Kamar Tidur Island Hanging Light Produsen lan Suppliers |Kuningan

Lampu Gantung Kristal kanggo Lampu Gantung Pulo Kamar Tidur

Katrangan singkat:

A gesper dipasang ing ndhuwur tali baja kanggo positioning.Swan mudhun kain bisa diinstal ing tali baja, lan gaya kothong utawa gaya nggantheng bisa diuripake bebas.


Detail Produk

Tag produk

Item NO. MM Harga FOB Ningbo bohlam Katrangan
XT5019-80 800 $85.5 44W Kuningan + Kaca Kristal
XT5019-100 1000 $99.5 54W Kuningan + Kaca Kristal
XT5019-120 1200 $117.0 66W Kuningan + Kaca Kristal
XT5019-140 1400 $129.5 72W Kuningan + Kaca Kristal

Paket

Kotak karton + busa

Katrangan

Rantai gantung produk iki yaiku tali baja. Gesper dipasang ing ndhuwur tali baja kanggo posisi. Kain swan mudhun bisa dipasang ing tali baja, lan gaya kothong utawa gaya nggantheng bisa diuripake kanthi bebas.
Strands saka kristal K9 bening mulus, nuduhake rasa elegan lan cahya kerlip nggantheng nalika diuripake.Lampu langit-langit sing elegan iki sing nglengkapi setelan apa wae bakal menehi cemlorot lan glamor ing ruangan.Desainer bangga karo manungsa waƩ sing rinci.Sandhangan njaba sing apik karo kristal berkualitas tinggi kanggo kecemerlangan lan kecemerlangan maksimal.
wusana: Cocog kanggo lorong, ruang sinau, ruang ganti, kantor, pawon, ruang makan, kamar turu, ruang tamu lan liya-liyane.
Gampang Instal karo Instructions: Chandelier Ceiling iki dilengkapi karo bagean kapisah ing cilik saka bejat ing kapal.Sawise tuku, mung gantung kristal lan atur dhuwure.Cahya iki ora bakal nguciwani sampeyan!

Kuningan Linear Pendant Light (6)
Kuningan Linear Pendant Light (1)
Kuningan Linear Pendant Light (8)
Kuningan Linear Pendant Light (13)
Kuningan Linear Pendant Light (14)
Kuningan Linear Pendant Light (26)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita